tirsdag 6. mars 2012

Baking av Hjemlaga Lefser

Lefsene blir bakt på den gamle metoden, jeg håndkjevler mine lefser slik lefsebakere har gjort i generasjoner og steker de på takke.

Jeg har vært så heldig å arve oppskriften etter min bestemor, som har drevet med det samme i over 40 år, hun bakte i en periode til "GjesteStua" på Vollan i Ballsfjord (Troms).

Det ble ikke jul hjemme hos oss før lefsene fra ho bestemor var kommet i hus.

I dag er lefsene blitt en naturlig del av kaffetilbehøret like mye til hverdag som til fest.




  


  • Kaffekos
  • Høytider som jul og påske
  • Barnedåp
  • Bryllup
  • Konfirmasjoner
  • Begravelser
  • Og andre anledinger







 Smurt med smør, sukker, kanel og raspet brunost
Selges i økonomipakker a med 4 hele lefser Kr 100


Ta kontakt for en hyggelig prat.
Mob: 47 6800 28


0 kommentarer:

Legg inn en kommentar

 

©2009 Hjemlaga Lefser | by TNB